lördag 14 augusti 2010

Valupptakt med Fredrik Reinfeldt

Dagens valupptakt med Fredrik Reinfeldt var lysande. På Södermalmstorg trängdes åhörarna värmen till trots. Att Moderaterna är ett statsbärande parti att räkna med märktes i det stora antal personer som använde torgmötet som en arena för sina egna budskap i stället för att lyssna på statsministern.

Flera tydliga budskap levererades – ordning och reda i ekonomin, det skall vara möjligt att påverka arbete och livsval, ingen fastighetsskatt, rut och rot behövs också i goda tider, fler arbete skall bli vita istället för att fortsätta vara svarta. En politik som det är lätt att skriva under på.

Den 19 september kl. 20.00 när vallokalerna stänger är mitt mål att Fredrik Reinfeldt får förnyat förtroende som statsminister. Jag hoppas att du delar denna uppfattning och väljer den Moderata valsedeln.

fredag 13 augusti 2010

Det är ruter i Rut

Semestern är över de allra flesta och tillvaron är åter en fullbokad kalender. Med Alliansens rutavdrag har det blivit möjligt för vanliga människor att helt lagligt köpa hjälp till hemmet, att få tid till andra helgnöjen än att dammtorka vardagsrummet och våttorka köksgolvet. Det fina är att Rut dessutom har gjort det möjligt för personer som städar i hemmen att få lagliga arbeten som ger dem möjlighet till pension, sjukförsäkring och den trygghet som följer med en anställning. Den 19 september avgörs det om Rut får fortsätta eller inte. Bästa sättet att stödja Rut är att rösta på Alliansen. Rut är en vinna-vinna reform med ruter i.